Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3 - 0

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Ένας υπέροχος Άρης κέρδισε άνετα στο γειτονικό ντέρμπυ τους Αγ. Αναργύρους με 3-0.
Στο 5ο κιόλας λεπτό ο Άρης άνοιξε το σκορ 1-0 όταν ο Ζούκας έστρωσε στον Τσάτσα που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Αγίων Αναργύρων.

Στο 14΄ σουτ του Ζούκα μετά από πάσα του Κυριαζή απέκρουσε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των Αγίων Χατζάκης. Στο 18΄ την ίδια τύχη είχε αυτή τη φορά σουτ του Κυριαζή μετά από πάσα του Τσάτσα.

Στο 35΄ ο Άρης έκανε το 2-0 όταν ο Κυριαζής τροφοδότησε τον Ζούκα, σουτ του οποίου απέκρουσε  αρχικά ο Χατζάκης για να τη στείλει τελικά  στα δίχτυα με κεφαλιά ο ερχόμενος Τσάτσα διπλασιάζοντας του Άρη και τα δικά του γκολ.

Στο 40΄ , μετά από κόρνερ του Κυριαζή, κεφαλιά του Τσέλα βρήκε την οριζόντια δοκό των Αγίων Αναργύρων. Στο 2ο ημίχρονο συνέχισε ο μονόλογος του Άρη και ο Κυριαζής στο 54΄ βγαίνοντας μόνος προ του Χατζάκη πλασάροντάς τον έγραψε το τελικό 3-0


Τέλος στο 60΄μετά από σέντρα του Ζούκα με κεφαλιά ο Κυριαζής πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Χατζάκη για να αποκρούσει την ύστατη στιγμή πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Κοκότης.Από τον πολύ καλό Άρη δεν υπάρχει υστερήσας.Ξεχώρισαν οι Παούρης, Κυριαζής, Τσάτσα και Νίκολι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου