Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας από τα μέλη των ΚΑΠΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ, που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με το προσωπικό, στο κέντρο ΑΠΟΛΙΣ, με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος. Και τις δύο μέρες η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με τους φίλους τους καλό φαγητό, άφθονο κρασάκι και καλή μουσική, που δημιούργησε τη διάθεση για χορό γεμάτο κέφι και ζωντάνια.

Ο Δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Σίμος ευχαρίστησε πρώτα απ΄ όλους τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους, μετά τους εργαζόμενους που σκύβουν με ιδιαίτερο ζήλο και αφουγκράζονται τις ανάγκες των μελών και, τέλος, τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Γερασιμίδη, ο οποίος με πολύ αγάπη, δουλειά και ευαισθησία μεριμνά για τις δράσεις και των τεσσάρων ΚΑΠΗ της πόλης. Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή, αποδεικνύοντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο, δεν μειώνει για κανένα λόγο, καμία από τις παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους τα μέλη Σουξές Αθανάσιος, Κοκκίνης Νικόλαος και Τσεβράκης Δημήτριος.


Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Κοτσαμπάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Ζαχαρούλα Κανέλλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Φιλίππου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μανώλης Ραγκούσης και Θοδωρής Λάππας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου