Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

το 2 Λύκειο Πετρούπολης ξεχωρίζει και στο σανίδι!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην θεατρική παράσταση ‘Ισπανία: από τον Ηρακλή στον Λόρκα’ που διοργάνωσε το 2ο ΓΕ.Λ. Πετρούπολης και παρουσίασε στο θέατρο ‘Πολιτών’ Περιστερίου το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη 30-31 Μαρτίου 2015.

Μέσα από έντονους διαλόγους και εντυπωσιακές σκηνές δράσης, η παράσταση διαπραγματεύεται την ιστορία της Ισπανίας με αναφορές στις πιο χαρακτηριστικές και σημαντικές ιστορικές στιγμές και προσωπικότητες, από την αρχαιότητα έως και τον 20ο αιώνα.  

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η σκηνική παρουσία, οι εξαιρετικές ερμηνείες και το υποκριτικό ταλέντο που επέδειξαν οι μαθητές του 2ου Λυκείου, το οποίο είχε καθηλώσει τους θεατές και σίγουρα θα ζήλευαν και επαγγελματίες ηθοποιοί!

Στο τέλος της παράστασης απονεμήθηκαν αναμνηστικά από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε όλους τους συντελεστές της παράστασης οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, με την ευχή να συνεχίσουν αυτή την ξεχωριστή και αξιόλογη προσπάθεια.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου