Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

AΡΗΣ(Α): Ήττα με Χαλάνδρι, παίζουν την παραμονή με Πετράλωνα

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στο Χαλάνδρι, ηττήθηκε με 60-66 και πλέον θα τα παίξει όλα για την παραμονή στην τελευταία αγωνιστική.

Ο αγώνας της Δευτέρας 4 Μαΐου κόντρα στην Αναγέννηση Πετραλώνων είναι ζωής ή θανάτου για τους άνδρες του Άρη που θα αναζητήσουν τη νίκη έστω και με ένα πόντο για να παραμείνουν στην κατηγορία. Οι παίκτες του Πρασσά προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη μέσα στο "Πέρκιζας" κόντρα στο Χαλάνδρι, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Με πρωταγωνιστές τους Βεντούρη, Χρονόπουλο και Παπαδολιά στην επίθεση και τον Βενιτουράκη στην άμυνα προσπάθησαν, αλλά οι παίκτες του Χαλανδρίου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά στους δέκα πόντους και έφτασαν έτσι σχετικά εύκολα στη νίκη. 

Ντέρμπι στο ξεκίνημα του ο αγώνας με τον Βεντούρη να πυροβολεί από τη γραμμή του τριπόντου, αλλά το Χαλάνδρι να εκμεταλλεύεται την κακή άμυνα των φιλοξενουμένων και να κλείνει την περίοδο με το σκορ 16-15 υπέρ του. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με τον Παπακωνσταντίνου να σημειώνει 13 π. και τον Αμπελά να πετυχαίνει άλλους 8 π. πήραν μία διαφορά εννέα πόντων (25-16). 

Επιχείρησε την αντεπίθεση ο Άρης στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά χωρίς να έχει σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να μειώσει στους επτά πόντους (52-45). 

Στο τελευταίο δεκάλπετο οι εντολές ήταν σαφείς η μπάλα να πηγαίνει στους... ζεστούς Βεντούρη, Χρονόπουλο, Παπαδολιά ώστε να φτάσουν στην ανατροπή. Ομως τρία τρίποντα από πλευράς γηπεδούχων αποτέλεσαν την "ταφόπλακα" για τον Άρη που κατάφερε απλά να μειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους (66-60).

Διαιτητές: Θεονάς, Θεδωρόπουλος

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 25-16, 11-14, 14-15.

Χαλάνδρι (Στεφανάκης, Γιαννάκης): Αρσενίδης, Μπελεγράτης, Πουλης 8 (1), Βαρσάμος 6, Μακρής 4, Δημητριάδης 14, Αγαπίου 3 (1), Μορφονιός 3 (1), Αμπελάς 10, Δανάσκος 3 (1), Γεωργιάδης, Παπακωνσταντίνου 15 (3).


ΑΡΗΣ Πετρ. (Πρασσάς, Αρβανίτης): Γραμμένος, Καραουλάνης, Βενιτουράκης 2, Σισμανίδης, Παπαδόπουλος 4, Χρονόπουλος 14 (2), Ηλιόπουλος 2, Βρεττός, Παπαδόλιας 16, Κανελλόπουλος 2, Παριανόπουλος, Βεντούρης 20 (6).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου