Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αθλητική Άνοιξη 2015

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι τελευταίες δράσεις της τελικής φάσης της Αθλητικής Άνοιξης 2015 του Δήμου Πετρούπολης, που αφορούσαν τη συμμετοχή των σχολείων της Πετρούπολης σε αθλητικές εκδηλώσεις - αγώνες με στόχο την διάδοση του σχολικού αθλητισμού και την προώθηση της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Το εντυπωσιακό επίπεδο της τεχνικής των παιδιών σε όλα τα αθλητικά δρώμενα απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την σωστή δουλειά που γίνεται στα σχολεία της πόλης μας καθώς και σε όλα τα τμήματα μαζικού αθλητισμού που προσφέρονται στον Δήμο, ενώ πρέπει να τονιστεί και ο καθοριστικός ρόλος των αθλητικών σωματείων στην άρτια εμφάνιση των παιδιών.

Η Διοίκηση προωθώντας την αξία του μαζικού αθλητισμού και θέλοντας να ευχαριστήσει αλλά και να στηρίξει την προσπάθεια των σχολείων μοίρασε αναμνηστικές πλακέτες και μπάλες.

Όπως τόνισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καζαδέης και κ. Δαλέντζας, η Δημοτική Αρχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των επιπτώσεων της κυβερνητικής πολιτικής θα συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στα παιδιά της πόλης μας.    

Οι αθλητικές εκδηλώσεις της διοργάνωσης "Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015" συνεχίζονται με ποικίλες δράσεις σχεδόν κάθε εβδομάδα ως τις 24/6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου