Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ολυμπιάδα: Δεύτερη άνοδος σε δύο χρόνια

Την άνοδο στη Β' ΕΣΚΑ πανηγύρισε η Ολυμπιάδα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου παρά την ήττα με 55-60 από τον Αρίων.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες της Ολυμπιάδας μια αγκαλιά να πανηγυρίζουν το back to back, όπως ανέγραφαν οι φανέλες τους. Η ομάδα του Άγγελου  Γεωργαλά μετά από έναν συγκλονιστικό μαραθώνιο κατάφεραν να τερματίσουν στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς και 19 νίκες σε 26 αγώνες και αν και νεοφώτιστοι να πανηγυρίσουν την άνοδο καταχειροκροτούμενοι από τους φίλους της ομάδας.

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν όπως ήταν φυσικό και στα αποδυτήρια όπου οι παίκτες λούστηκαν με σαμπάνιες!

Το ότι η άνοδος είχε εξασφαλιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα, με τον Ποσειδώνα να επικρατεί με 73-71 του Μελά, χαλάρωσε τους παίκτες της Ολυμπιάδας που δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό εκτός από τη δεύτερη περίοδο.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Ολυμπιάδα και προηγήθηκαν με 16-10 στην πρώτη περίοδο.

Με τους Μιχαλόπουλο και Ηλιόπουλο η ομάδα της Πετρούπολης έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 29-28. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Ολυμπιάδα ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Καρακώστα, ο Αρίων στο τέλος του δεκαλέπτου πήρε ένα προβάδισμα πέντε πόντων 47-42 το οποίο και διατήρησε ως το τέλος με την Ολυμπιάδα να αποδεικνύεται ιδιαίτερα άστοχη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-16, 19-12, 13-19, 13-13
Διαιτητές: Μαυρέλης, Μητσόπουλος


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Γεωργαλάς): Τόλιος 9, Βλαχογιάννης, Μπούκουρας 3, Παξιμαδάς 3(1), Μιχαλόπουλος 20(5), Ηλιόπουλος 14(3), Καρακώστας 2, Σκάρπας, Βασιλειάδης 4, Μπατιστάκης, Σαμίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου