Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Μεγάλη γιορτή καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στην Πετρούπολη

O Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πετρούπολης, στα πλαίσια της διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων μαζικού λαϊκού αθλητισμού, διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ενηλίκων 3Χ3. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 ολοκληρώθηκαν οι τελικοί αγώνες του τουρνουά στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγ. Τριάδας Πετρούπολης.

Συνολικά συμμετείχαν 16 ομάδες ενηλίκων, που χωρίστηκαν σε 2 Ομίλους με βάση την ηλικία των συμμετεχόντων και επέδειξαν άριστη τεχνική, ομαδικότητα αλλά και αθλητικό πνεύμα.
Στον Α΄ Όμιλο (18-35) επικράτησαν στον τελικό οι “ΑΝΤΙΤΣΕΛΕΠΙΔΕΣ”.

Στον Β΄ Όμιλο (36 και άνω) επικράτησαν στον τελικό οι “ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ”, ενώ στον μεγάλο τελικό επικράτησαν ως υπέρ-πρωταθλητές οι “ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΑ”.


Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αθλητισμού κ. Μαυρογεώργης Στέφανος και ο κ. Καζαδέης Λευτέρης, που απένειμαν τα κύπελλα στους νικητές καθώς και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ δόθηκε χαρούμενη νότα από τα δεκάδες παιδιά που παρακολούθησαν τους αγώνες και έπαιζαν και τα ίδια στα διαλείμματα.

Κοινή επιθυμία της Διοίκησης και των ομάδων είναι να καθιερωθεί το Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Ενηλίκων στοχεύοντας στο να αυξηθεί η ενασχόληση των κατοίκων της πόλης μας με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τον μαζικό αθλητισμό.


Η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Συλλόγους καλαθοσφαίρισης της πόλης για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους στην διεξαγωγή του Τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου