Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αθλητική Εκδήλωση Νηπιαγωγείων του Δήμου Πετρούπολης

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΟ Δήμος Πετρούπολης πραγματοποίησε την Κυριακή 17 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο  “Ν. Παξιμαδάς” με μεγάλη επιτυχία Αθλητική Γιορτή για τους μικρούς μαθητές – αθλητές των νηπιαγωγείων της πόλης μας.


 Περίπου 200 παιδιά από τα Νηπιαγωγεία  1ο, 5ο, 9ο, 13ο, 14ο και 16ο, με την συνοδεία των νηπιαγωγών – συνοδών τους, ξεκίνησαν την εκδήλωση με παρέλαση των σχολείων μπροστά στους εκατοντάδες θεατές.

Στην συνέχεια οι λιλιπούτειοι μαθητές εκτέλεσαν με φοβερή μαεστρία και άνεση τις αθλητικές ασκήσεις που αποτελούσαν τους αθλητικούς σταθμούς της κυκλικής διαδρομής του γηπέδου (πέρασμα στεφανιών, τρέξιμο, άλμα σε στρώμα, ασκήσεις ισορροπίας, προ-ασκήσεις αντισφαίρισης και προ-ασκήσεις καλαθοσφαίρισης) ενώ στην συνέχεια χόρεψαν  όλα τα παιδιά με πολύ κέφι και ζωντάνια καλοκαιρινές μελωδίες.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Σίμος Ευάγγελος, οι αντιδήμαρχοι κα Πουλογιαννοπούλου Βασιλική, κα Κανέλλη Ρούλα, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Καζαδέης Λευτέρης και Δαλέντζας Μανώλης.

 Τέλος, η Δημοτική Αρχή απένειμε τιμητικές πλακέτες στα  νηπιαγωγεία που συμμετείχαν και βράβευσε τους μικρούς αθλητές με μετάλλια και επαίνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου