Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Γυμναστικές επιδείξεις υψηλών στάνταρ

Γυμναστικές επιδείξεις υψηλών στάνταρΜία ακόμη πετυχημένη χρονιά για τα τμήματα
ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής
του Δήμου Πετρούπολης τελείωσε με μία πανηγυρική επίδειξη!

Περισσότερα από 450 κορίτσια και αγόρια έδωσαν τις δικές τους... εξετάσεις και πήραν το ζεστό χειροκρότημα από χίλιους και περισσότερους γονείς, συγγενείς και φίλους που γέμισαν το κλειστό "Ν. Παξιμαδάς" την Κυριακή 7 Ιουνίου.

Μία άψογη καθ' όλα διοργάνωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης Β. Σίμος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βάσω Πουλογιαννοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ν. Μαλαθρίτης, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πετρούπολη Μαζί" Θ. Λάππας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η ΓΓ του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη, η οποία μάλιστα απεύθυνε και χαιρετισμό, δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από την ατμόσφαιρα και τη μαζική συμμετοχή γονέων και παιδιών. Μάλιστα υποσχέθηκε την υποστήριξη του Συλλόγου σε κάθε προσπάθεια του Δήμου και την παροχή βοήθειας από μέρους του όποτε και αν του ζητηθεί.

Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού λέγοντας πως για μία ακόμη φορά παρά τις οικονομικές αντιξοότητες ο Δήμος συνεχίζει να αντιστέκεται και βρέθηκε αρωγός του Μαζικού Αθλητισμού με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 3000 συμπολιτών μας που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης και συμμετέχουν στις δράσεις του.


Μετά το τέλος των επιδείξεων δόθηκαν μετάλλια και έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου