Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Τρίποντα αγάπης στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. από τον Άρη Πετρούπολης

Το ποσό των 2382 ευρώ συγκεντρώθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα του ΑΟ Άρης Πετρούπολης, με το οποίο θα ενισχυθεί το έργο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ιάση - Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ).

Αγάπη, χαμόγελα, κόσμος, παιδιά και μια μπάλα μπάσκετ. Αρκούν για να νιώσεις πως τίποτα δεν είναι ανίκητο όταν είμαστε ΜΑΖΙ. Με ενωμένες φωνές και καρδιές.

Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης και η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση Στήριξη(Ε.Μ.Ε.Ι.Σ)

ένωσαν τις δυνάμεις την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και φώναξαν δυνατά πως ο αθλητισμός είναι μια νίκη της ζωής.
Σε μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» αθλητές και φίλαθλοι έστειλαν με την συμμετοχή και το χαμόγελο τους μήνυμα πως όσοι πιο πολλοί συμμετέχουν για έναν στόχο τόσο το αποτέλεσμα γίνεται μεγαλύτερο και καλύτερο

Αθλητές όλων των τμημάτων των ακαδημιών του ΑΟ Άρης Πετρούπολης, καθώς και οι ομάδες των Ανδρών που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και Γυναικών που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 φόρτωσαν με καλάθια τον αγώνα για την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και επικοινώνησαν με ξεχωριστό τρόπο προς όλες τις κατευθύνσεις πως με σωστή ενημέρωση, τακτική εξέταση και υποστήριξη από όλους, ο καρκίνος είναι μια ασθένεια που μπορεί να προβλεφθεί, να εντοπιστεί εγκαίρως και να αντιμετωπιστεί.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και βραβεύτηκαν από την διοίκηση του ΑΟ Άρης Πετρούπολης ο πρόεδρος της ΕΜΕΙΣ και Διευθυντής της Κλινικής Μαστού του Ρέα κ. Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναγιώτης Φασούλας,, ο «θρύλος» του γυναικείου μπάσκετ Ανθή Παπαηλία, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γυναικών, Κώστας Κεραμιδάς, η διεθνής παίκτρια Λολίτα Λύμουρα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Γιάννης Μυλωνάς και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Επίσης το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης, κ. Βαγγέλης Σίμος, ο δημοτικός σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Λευτέρης Καζαδέης και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πετρούπολη Μαζί» κ. Θοδωρής Λάππας

Οι κερκίδες γέμισαν χαμόγελα και όμορφες εικόνες, το παρκέ γέμισε από μικρούς και μεγάλους αθλητές, προπονητές και τους γιατρούς της ΕΜΕΙΣ και όλοι πέτυχαν ένα ξεχωριστό καλάθι ζωής και αγάπης.
  
Ε.Μ.Ε.Ι.Σ: ¨Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ . Νιώσαμε αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά!

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δ.Σ. του ΑΟ Άρης Πετρούπολης και την πρόεδρο Ελισάβετ Φάσουρα έστειλε η Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

«ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά κι όλοι οι εθελοντές στην Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη διοργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ «εμείς παίζουμε για την Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Ήταν συγκινητικό για όλους εμάς καθώς, τις δύσκολες αλλά κι Άγιες αυτές μέρες νιώσαμε αγάπη, αλληλεγγύη και προσφορά!

Οι ασθενείς της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κι όλοι οι άνθρωποι που συμβάλλουν στο έργο της, νιώθουν ευγνώμονες για το κοινωνικό έργο που τόσο απλόχερα τους προσφέρατε.

Ευχαριστούμε θερμά εσάς και τους συνεργάτες σας για την αμέριστη στήριξή σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, επίσης τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναγιώτη Φασούλα, το «θρύλο» του γυναικείου μπάσκετ Ανθή Παπαηλία, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Γυναικών Κώστα Κεραμιδά, τη διεθνή παίκτρια Λολίτα Λύμουρα, το διακεκριμένο δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, το Δήμαρχο Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους τον αγώνα.
Ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα με υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου