Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2 -1

Εντυπωσιακός ο Άρης, ειδικά στο 1ο ημίχρονο νίκησε την Ελπίδα με 2-1 και έκανε ένα ακόμη βήμα για τη πολυπόθητη άνοδο στην Α΄Κατηγορία αφήνοντας ταυτόχρονα την Ελπίδα και τη Λυκόβρυση 6 βαθμούς πίσω του 4 μόλις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στον αγώνα και έδειξε από την αρχή πιο θα ήταν το αφεντικό. Στο 4΄ δυνατό σουτ του Ρετζόφ πέρασε ελάχιστα άουτ.Στο 7΄σουτ του Τζαμαλή από 3 μέτρα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς της Ελπίδας ενώ σουτ του ίδιου στο 19΄ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της.

Στο 26΄ο Άρης κέρδισε πέναλτι όταν ο τερματοφύλακας Παπαδιώτης ( ο οποίος και αποβλήθηκε ) ανέτρεψε τον ΝΙΚΟΛΗ. Το πέναλτι χτύπησε ο Παούρης και έγραψε το 1-0. Στο 35΄ο Τζαμαλής μετά από μεταβίβαση του Αντωνόπουλου έκανε το 2-0.

Στο 46΄ μετά από χτύπημα κόρνερ ο Μπίντσος με κεφαλιά ξάφνιασε τους αμυντικούς του Άρη και μείωσε σε 2-1 δίνοντας ελπίδες στην Ελπίδα η οποία ισορρόπησε το παιχνίδια. Ο Άρης όμως είχε και πάλι τις ευκαιρίες όταν στο 58΄ και στο 76΄ σε σουτ αντίστοιχα των Ρετζόφ και Ζούκα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 78΄  η Ελπίδα είχε ευκαιρία όταν δυνατό σουτ του RETANAI πέρασε ελάχιστα άουτ.


Από τον αποφασιστικό Άρη ξεχώρισαν οι Στρατής - ΝΙΚΟLH και Μουρτζάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου