Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Συναυλία Πέτρου Γαϊτάνου στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης τελέστηκε την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 η Συναυλία του κ. Πέτρου Γαϊτάνου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πετρούπολης.

Ο κ. Γαϊτάνος προσκεκλημένος του Ιερού Ναού μαζί με την Χορωδία «Μελίρρυτον» με χοράρχη τον Πέτρο Δασκαλοθανάση ερμήνευσαν ύμνους της Μεγάλης Σαρακοστής και ιδιαίτερα τροπάρια της Μεγάλης Εβδομάδος, όπως από την είσοδό Του Ιησού στα Ιεροσόλυμα, το Μυστικό Δείπνο, την Προδοσία, την Σύλληψη, την Καταδίκη, την Σταύρωση, την Ταφή  και την Ανάσταση.


Στην συναυλία που διοργανώθηκε παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Γερμανός Γκίκας, ο Πρόεδρος του φιλοπτώχου π. Σπυρίδων Αργύρης, και ο Δήμαρχος της Πετρούπολης κ. Βαγγέλης Σίμος.

Τέλος είναι σημαντικό να αναφερθεί, πώς η συναυλία διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό με σκοπό την ενίσχυση της «Τράπεζας αγάπης» και του φιλανθρωπικού έργου για την αγορά των απαραίτητων τροφίμων και την διανομής τους σε οικογένειες που έχουν ανάγκη τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου