Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ο ΑΡΗΣ στην Α΄ Αθήνας! ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ 0-3

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Άρης Πετρούπολης νίκησε μέσα στην ... Αλεπότρυπα της Κυψέλης την Πέρα Κλουμπ με 0-3 σφραγίζοντας έτσι την άνοδό του στην Α΄ Αθήνας.

Στο 10΄ο Ζούκας μετά από πάσα του Καράτι βγήκε μόνος προ του αντιπάλου τερματοφύλακα χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έγινε στο 12΄ με τον Κρομύδα  (  0-1 ) μετά από πάσα του Ζούκα. Στο 42΄δυνατό σουτ του Ζούκα βρήκε το δοκάρι της Πέρα Κλουμπ. Στο 48΄ο Άρης με δυνατό σουτ του Καράτι έκανε το 0-2. Στο 67΄ αποβλήθηκε ο  Ποριώτης Γ.  της Πέρα Κλουμπ για επικίνδυνο παιχνίδι. 

Ο τελευταίος βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο συνεπλάκη με παίχτες του Άρη με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας και να αποβληθούν οι NIKOLH και Κουνάδης από τον Άρη και ο Ποριώτης Δ. και Παυλόπουλος  από την Πέρα κλουμπ και τις ομάδες να συνεχίζουν με 8  παίχτες η Πέρα Κλουμπ  και με 9 ο Άρης . Στο 75'  με δυνατό σουτ από πλάγια θέση ο Τζαμαλής έκανε το τελικό 0-3. Από τον αποφασιστικό Άρη Πετρούπολης δεν υπάρχει υστερήσας με τους Καράτι. Στρατή και Ζούκα να ξεχωρίζουν.

Πολλά Συγχαρητήρια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου