Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Γιορτή πολεμικών τεχνών στο κλειστό γυμναστήριο Πετρούπολης

Mε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή επτά συλλόγων της πόλης πραγματοποιήθηκε η "2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών" του Δήμου Πετρούπολης.

Περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες των Πολεμικών Τεχνών εντυπωσίασαν με την άρτια τεχνική τούς εκατοντάδες θεατές στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πετρούπολης “Ν. Παξιμαδάς”.

Την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και την Κύπρο κ. Masuo Nishibayashi, καθώς και η Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας κ. Mao Shimizu.

Την ημερίδα τίμησαν, επίσης, η Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Τζούντο, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελισάβετ Τελτσίδου, και η κ. Παυλίδου, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Και αυτή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία του Δήμου Πετρούπολης εναντίον όλων των ναρκωτικών και ενισχύει το μήνυμα “ΝΑΙ στον αθλητισμό, ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά”.

Οι επτά σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι : Αθλητική ¨Ενωση Πετρούπολης Judo, Arena Dojo Tribe, Αθλητικός Όμιλος Αστραπή AIKIDO & Judo, Αθλητικός ¨Γυμναστικός Σύλλογος TAE KWON DO Γαλαξίας, Aθλητικός Σύλλογος Καράτε Οδυσσέας, Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπιος Judo, Πολύμαχον Πετρούπολης.

Στόχος της ημερίδας ήταν να συμβάλει στην ανάδειξη της τεράστιας αξίας των πολεμικών τεχνών και των πολλαπλών θετικών συνεπειών σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.
Οι πολεμικές τέχνες ως αθλήματα, προωθούν την ευγενή άμιλλα, την πειθαρχία, την ευγένεια και την αυτοσυγκράτηση, καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών και των τοπικών συλλόγων. 

Η ημερίδα έκλεισε με την βράβευση των δεκάδων αθλητών της πόλης μας, που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας δεν λυγίζουν και συνεχίζουν να επιτυγχάνουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις εντός και έκτος Ελλάδας κάνοντας την Πετρούπολη υπερήφανη.                                               


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης, κ. Βαγγέλης Σίμος, οι αντιδήμαρχοι κα Πουλογιαννοπούλου Βάσω και οι δημοτικοί σύμβουλοι - εντεταλμένοι του Αθλητισμού κ. Καζαδέης, κ. Δαλέντζας, καθώς και οι κ. Λάππας, κ. Κυριάκος  και η κα Αγγελοπούλου.

Περισσότερες φωτογραφίες στον Μαχητή Δυτικής Αθήνας (Πετρούπολη-Ίλιον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου