Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 - 0

Έχοντας συντριπτική υπεροχή ο Άρης Πετρούπολης νίκησε με 2-0 (σκορ που τον αδικεί ) τον Αθηναϊκό χάνοντας εντυπωσιακές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Μπαίνοντας δυνατά από τα πρώτα λεπτά ο Άρης στο 19΄ κεφαλιά του άριστου Κυριαζή, στο 23΄σουτ του Τσάτσα, στο 25΄ σουτ του Ζούκα και στο 27΄ανάποδο ψαλίδι του Νίκολι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αθηναϊκού Γιάπας γλυτώνοντας την ομάδα του κάτι που δεν κατάφερε στο 39΄ όταν ο Τσάτσα άνοιξε το σκορ 1-0 για τον Άρη με δυνατό σουτ στο Γ της εστίας του.

Στο 40΄δυνατό σουτ του Κυριαζή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αθηναϊκού ενώ στο 44΄  πάλι ο Γιάκας απέκρουσε πλασέ του Κυριαζή με τον τελευταίο να βγαίνει μόνος προ αυτού επιχειρώντας να περάσει την μπάλα από πάνω του.

Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο και στο 57΄δυνατό σουτ του Νίκολι αποκρούστηκε οπάνω στη γραμμή της εστίας του Αθηναϊκού από τους αμυντικούς του. Στο 61΄ο Λάπας σέντραρε στον Ζούκα αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70΄ σουτ του Κυριαζή απέκρουσε ο Γιάκας αλλά ο επερχόμενος Παούρης με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-0. Από τον πολύ καλό Άρη, που ενθουσίασε τους φίλους του ξεχώρισαν οι Κυριαζής, Παούρης, Ζούκας και Τσάτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου