Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μετακύλιση ώρας έναρξης των μαθημάτων την Τρίτη 10.01.2017

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τις πρωϊνές ώρες της Τρίτης 10.01.2017 αναμένεται να επικρατήσουν συνθήκες ισχυρού παγετού. 

Για λόγους πρόληψης και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αποφασίσθηκε για την Τρίτη 10.01.2017 (δηλαδή για δεύτερη συνεχή ημέρα) όλα τα σχολεία της πόλης (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), να ανοίξουν στις 10:00 π.μ. Σε περίπτωση ιδιαίτερου κωλύματος από πλευράς των γονέων, μπορούν να απευθύνονται στον Διευθυντή-Διευθύντρια του εκάστοτε σχολείου.

Τα συνεργεία του Δήμου Πετρούπολης, στα πλαίσια της πρόληψης εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων, προχώρησαν την τελευταία εβδομάδα (και θα συνεχίσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί) στην ρίψη αλατιού στους δρόμους της πόλης, ώστε να αποφευχθούν όσο είναι δυνατόν τα ατυχήματα.  


Παρακαλούνται όμως και οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη μετακίνησή τους, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες προστασίας της Γενικής Γραμματείας, αλλά και να αποφεύγουν την ρίψη υδάτων, ειδικά στα πεζοδρόμια και στο δρόμο, γιατί δημιουργείται πάγος και υπάρχει έντονος κίνδυνος ατυχήματος από πτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου