Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στιγμές από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ι.Ν.Αγίας Τριάδος

Στιγμές από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ταμείου Ἑνοριακής Δράσης του Ναού μας που έγινε στις 22/01/17, στην οποία παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κκ Θεόδωρος, ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς μας Αγαθάγγελος Κόκλας, ο Προϊστάμενος τού Ναού μας π. Γερμανός Γκίκας,

οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Σκαλιστήρας, Θεόδωρος Λάππας, Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Κατσαμπάς Θεοφάνης, Ἀπολλωνάτος Ελευθέριος, Φιλίππου Βασίλειος, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Πετρουπόλεως Γερασμίδης Γεώργιος, η επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου των Κρητών κα Φρόσω Μπαΐλου, ο πρόεδρος των Εθελοντών Διασωστών Δυτικής Ἀττικής Γεώργιος Κασφίκης και από τον εξωραϊστικό Σύλλογο Προφήτη Ηλία κ. Βεντούρης Δημήτρης.


Ασφαλώς η Χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρουπόλεως υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Μαστροσπύρου Δημητρίου – Αριστοβούλου και η Χορωδία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Περιστερίου υπό την διεύθυνση του Χοράρχη κ. Κωνσταντίνου Βλάχου.

Εὐχαριστούμε όλους τους ενορίτες μας. Χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε τα μέλη του ΤΕΔ Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως κυρίες Μαρία Βλαχοπούλου, Γαρυφαλιά Βασάκου, Εὐσταθία Θεοδωροπούλου, Ευτυχία Νονά, Σοφία Βαρθολομαίου και Ιωάννα Ζήκα. Άξιες. Καλή Χρονιά.

Αγία Τριάδα Πετρουπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου