Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Στιγμές από την φιλανθρωπική εκδήλωση του Ι.Ν.Αγίας Τριάδος


Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική εκδήλωση με την συμμετοχή Μουσικών Ευρωπαϊκών και Βυζαντινών σχημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως.

Την εκδήλωση, που σκοπό είχε την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού και Κοινωνικού έργου της Ενορίας της Αγίας Τριάδος, πλαισίωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Γερμανός Γκίκας, ο Προϊστάμενος του φιλόπτωχου της ενορίας π. Σπυρίδων Αργύρης καθώς και πλήθος κόσμου όπου προσήλθε για να ενισχύσει το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του ναού.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδία του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως κ. Θωμά Κραβαρίτη, όπου έψαλλαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα, Μουσικοί της Παιδικής και Νεανικής Ορχήστρας της Ν. Πατρικίδου όπου τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και αποτελείται πάνω από πενήντα άτομα όπου εκτέλεσε έργα μεγάλων δημιουργών, η Βυζαντινή Χορωδία «Καλλικέλαδος Σάλπιγγα» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Μητροπολιτικού Ιερού
Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιλίου κ. Λεωνίδα Δούκα, ενώ ακούστηκαν και Ευρωπαϊκοι ύμνοι από την Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αιγάλεω υπό την διεύθυνση του κ. Παναγιώτη Καλύβα.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου