Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Στα λευκά η Πετρούπολη!

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η χθεσινή ημέρα στους κατοίκους της Πετρούπολης, και ιδιαίτερα των πιο ορεινών περιοχών, αφού από νωρίς το πρωί χιόνιζε στην πόλη μας!

Πιο έντονη ήταν η χιονόπτωση κατά τις μεσημεριανές και βραδυνές ώρες χωρίς όμως να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα, κι έτσι η πολιτική προστασία του δήμου που ήταν σε πλήρη ετοιμότητα δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Σήμερα το πρωί όμως, λόγω της ξαφνικής και έντονης χιονόπτωσης, τα σχολεία αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους κι έτσι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το χιόνι! Με έκτακτη ανακοίνωση ο Δήμος ενημέρωσε, επίσης, για την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου αλλά και κάθε άλλης πολιτιστικής δραστηριότητας. Παράλληλα η θερμαινόμενη αίθουσα του Β' ΚΑΠΗ παρέμεινε ανοιχτή από τις 07.00 έως 19.00 για τη φιλοξενία ευπαθών ομάδων. 

Η ασυνήθιστη αυτή εικόνα εξέπληξε ευχάριστα πολλούς πολίτες και μαθητές, οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφίες της χιονισμένης πόλης στο προφίλ τους στο facebook και μοιράστηκαν με τους φίλους τους τα χιονισμένα τοπία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου